4 På lager
SKIBOKS (SVART)
Produktkode: 72100

MIMsafe Carrier Takbox

Først satte vi en helt ny krasjsikkerhetsstandard med våre nå verdenskjente transportbur. Nå gjør vi det samme med våre takbokser som går under merket Carrier.



kr  16 900,00 inkludert moms

Kollisjonssikker utover det vanlige

Derfor har vi bygget vår Carrier med vårt geniale og patenterte TEAS-system, The Energy Absorbing System. En teknologi som hjelper til med å fange opp kreftene som oppstår ved en kollisjon. Enkelt sagt kan man si at systemet gjør krasjen «mykere». I likhet med våre transportbur, tåler Carrier slagkrefter på opptil 26g. Takboksen blir stående på biltaket med bagasjen igjen i boksen i tester gjort med en maksimal belastning på 75 kg ved 50 km/t. Det er ingen annen takboksprodusent som kan håndtere disse påkjenningene i dag.

Robust

Carrier har tosidige skall for økt stabilitet. Du kjenner det både på selve håndteringen og mens du kjører. Det føles rett igjennom at de er en premium takboks.

Låsbar

Transportøren er selvfølgelig låsbar slik at du vet at bagasjen er i trygg forvaring når du trenger å ta en pause på reisen eller la takboksen være lastet over natten. Låsene er utstyrt med gummibeskyttelse for å unngå smuss, fukt og isdannelse.

Lastefester

Carrier er utstyrt med kraftige lasteløkker for maksimal sikring av lasten. Disse er en del av vårt kollisjonssikkerhetssystem som sitter i takboksene våre og som vi kaller TEAS, The Energy Absorbing System.

MIM 72100 (72100) SKIBOKS (SVART)

Bruksnummer
Originalnummer

Frakt betingelser

Vi sender alle varer fra lager i Norge, du kan derfor forvente å få varene raskt levert.

Bring / Posten

Vi anbefaler å bestille varene med Bring / Posten hvis du kan hente på post / post i butikk.

Dette går raskest og med minst problemer og skader, derfor sponser vi prisen her.

Vi sender alle pakker med Bring / Posten servicepakke for kun 89,-

PostNord

Du kan bestille pakkene med PostNord hjem på dør eller til hentested.

Vi anbefaler disse alternativet kun hvis du synes det er mer praktisk å hente på PostNord henteted, eller få varene hjem på døren.

Vi sender alle pakker med PostNord til hentested for 129,-

Vi sender alle pakker med PostNord hjemlevering for 149,-

Hent selv i Oslo

Du kan hente varene i Smalvollveien 63 i Oslo (Alnabru)

Dette er selvsagt gratis.