Lykter til bil

Søk etter lykter til bil med registreringsnummer
Lykter er viktige komponenter som dessverre slites og skades fort. Norgesdel fører komplett sortiment til de fleste biler med lager i Norge for rask levering.


Bilde av en eldre bil med lykter

Hovedlykt

Bilens hovedlyskaster er en del som blir sjekket for slitasje ved EU kontroll, dette er ikke uten grunn da det er viktig for sikkerheten med godt lys. Det som ofte skjer med hovedlykter er at det blir riper i «glasset» glasset i anførselstegn da det ofte er plastisk på nyere biler. Plast i fronten på bilen er ikke en løsning som varer evig. En annen del som kan bli slitt spesielt på eldre lykter er reflektoren som sørger for riktig spredning av lyset på biler med tradisjonelle pærer. Fukt og dugg i eldre lykter er også et vanlig problem. Norgesdel har hovedlykter til de fleste Europeiske og Asiatiske biler. Vi leverer både originale lykter slik som Hella og Valeo samt uorginale lykter med tilsvarende spesifikasjoner «Matching Quality» til en lavere pris.

Baklykt

Baklykter blir ofte skiftet frå grunn av små uhell som ved rygging. Baklykter er vanligvis lette å skifte og ingen instilling er nødvendig. På mange nyere biler er det LED baklys, disse kan være noe dyrere, men man slipper å bytte pærer og de ser ofte finere ut. Norgesdel fører baklykter til de fleste merker og modeller.  

Blinklys

Blinklys er utsatt ved små sammenstøt og det er vanligvis grunnen til at de skiftes. Vi selger blinklys av høy kvalitet som er tilpasset din bil. 

Tåkelys

Tåkelykter som er monter gjerne i støtfanger foran er en del som sitter utsatt til og ofte kan få seg en steinsprut eller annen skade. Norgesdel har et bredt sortiment med tåkelykter i original kvalitet. 

Bremselys

Bremselys sitter oftest montert i baklykter og høyt i bakvindu. Disse er en viktig sikkerhetsinnretning som må virke. Du finner nye bremselys på lager hos Norgesdel.

Bytte lykter på bilen selv

Å bytte lykter på bilen er ofte enkelt. Det kan medføre noe demontering av andre deler, men ofte ikke omfattende. Hovedlyktene må som regel justeres på bilverksted eller teststasjon etter skifting da høyden på lysene justeres. Andre lykter er det ofte bare å skru ut og erstatte så er jobben gjort.