10 På lager
3 IN 1 WAX 473 ML
Produktkode: 911288

Meguiars 3 in 1 Wax er ett alt-i-ett produkt som leverer bra på både lakkrens, polish og voksbeskyttelse i en og samme operasjon. Fjerner mindre riper, øker glansen og gir en langvarig beskyttelse.



kr  538,00 inkludert moms

Meguiars logo

Informasjon om Meguiar

Det som begynte for over hundre år siden som enkel møbelpolish-produksjon i garasjen til grunnlegger Frank Meguiar Jr, er nå blitt ledet av fire generasjoner Meguiar. Frank Meguiar Jr. hadde nok ikke i sine villeste drømmer kunnet forestille seg utviklingen gjennom 100 år.


Meguiar’s Inc. er i dag en verdens-leder innen bilpleie og er stolte over å tilby neste generasjon produkter, verktøy og tilbehør til seriøse bilentusiaster. Vi tilstreber å sette en helt ny standard for kvalitet og ytelse i bransjen.


Fra første flaske med møbelpolish har Frank Meguiar Jr. bygget sin forretningsvirksomhet på kvalitets-produkter og en forståelse av kundenes behov. I dag har Meguiar’s varige og sterke forhold til seriøse bilentusiaster over hele verden, skapt en tillit og respekt som overgår produktene og omfatter hele livsstilen rundt bilhobby.


Hele tiden har familien vært dedikert til å levere produkter og bygge relasjoner som gleder og forener bilentusiaster og profesjonelle over hele verden.

MEG 911288 (911288) 3 IN 1 WAX 473 ML

Bruksnummer
Originalnummer

Frakt betingelser

Vi sender alle varer fra lager i Norge, du kan derfor forvente å få varene raskt levert.

Bring / Posten

Vi anbefaler å bestille varene med Bring / Posten hvis du kan hente på post / post i butikk.

Dette går raskest og med minst problemer og skader, derfor sponser vi prisen her.

Vi sender alle pakker med Bring / Posten servicepakke for kun 89,-

PostNord

Du kan bestille pakkene med PostNord hjem på dør eller til hentested.

Vi anbefaler disse alternativet kun hvis du synes det er mer praktisk å hente på PostNord henteted, eller få varene hjem på døren.

Vi sender alle pakker med PostNord til hentested for 129,-

Vi sender alle pakker med PostNord hjemlevering for 149,-

Hent selv i Oslo

Du kan hente varene i Smalvollveien 63 i Oslo (Alnabru)

Dette er selvsagt gratis.